ES - CAT
Serveis de Desballestament

Taxació de vehicles sinistrats a Barcelona

Desguaces Barcelona li ofereix l'oportunitat de beneficiar-se del nostre servei de taxacions: Un procés ràpid mitjançant el qual podrem determinar el valor monetari del seu vehicle en uns senzills passos per estalviar-se molt de temps i diners. Quines causes poden motivar l'interès a vendre el seu cotxe al desballestement?


Raons per sol·licitar una taxació a Desguaces Barcelona

Ha arribat el moment de plantejar-se si li surt rendible seguir invertint en el seu automòbil o si val la pena obtenir una bona oferta per ell i evitar complicacions. Per què fer-ho?

 • L'assegurança declara sinistre el vehicle. Ens encarreguem de recollir i valorar els restes.
 • El cotxe té una avaria molt cara. Si no li compensa reparar el seu vehicle, nosaltres el comprem.
 • Porta molt de temps aturat. Podrà alliberar aquesta plaça d'aparcament i deixar d'invertir en manteniments, ITV, assegurança i impostos.
 • Necessita un diners extra. El nostre procés és tan ràpid i senzill que disposarà dels diners pel seu vehicle en un temps rècord.

Formulari de Taxacions

* Els camps marcats son obligatoris

* Els camps marcats son obligatoris

Si no disposa en aquest moment de les fotos pot ometre aquest pas, podrà enviar-les més endavant per Whatsapp o correu electrònic.

Per finalitzar, descriviu l'estat del vehicle. Estat general exterior, interior, avaries...

* Els camps marcats son obligatoris

Tipus de vehicles que valoren els nostres taxadors

Desguaces Barcelona treballa amb totes les marques i models del mercat de pràcticament qualsevol tipus de vehicle (*) sempre que estigui dins de Catalunya. Amb aquest breu esquema li resultarà molt fàcil reconèixer, si el seu automòbil, compleix els requisits per accedir al nostre servei de taxació:

 • Vehicles amb deu anys o menys: Turismes, totterrens 4x4, autocaravanes i comercials lleugers (fins a 3.500kg) que no estiguin totalment cremats.
 • Vehicles amb més de deu anys: Automòbils de luxe o alta gamma, marques de prestigi com Audi, Lexus, BMW o Mercedes-Benz, entre altres.

Excepcionalment, també podem interessar-nos per vehicles de gran tonatge com camions o autobusos sense límit d'antiguitat. Si és el seu cas, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres.

Nota informativa taxacions de vehicles siniestrats
Descargar nota informativa

(*) No treballem amb motocicletes ni ciclomotors, així com tampoc gestionem la recollida i baixa de vehicles prèviament desballestats. Per conèixer més sobre la nostra política de reciclatge i medi ambient, feu clic a l'enllaç anterior i Seguiu descobrint!

Preguntes relacionades amb la taxació:

Què necessita Desguaces Barcelona per valorar el seu vehicle?

Com hem mencionat en els punts anteriors, tenir accés a la informació correcta i precisa permetrà al nostre equip d'especialistes elaborar un pressupost més elevat i, per tant, més interessant per a vostè.

Pot enviar-nos la informació a través del formulari habilitat per a aquest fi, així com escriure'ns un correu electrònic o posar-se en contacte amb els nostres taxadors a través de WhatsApp per a proporcionar-nos les següents dades:

 • Imatges de qualitat: Fotografiï tot allò que sigui rellevant per valorar correctament el seu cotxe. No oblideu incloure fotos generals, on puguem apreciar tots dos costats, davant i darrere del cotxe, i algunes fotos de l'interior.
 • Dades sobre el vehicle: Faciliti'ns la informació sobre la marca, model, tipus de carroceria, combustible... Ajudeu-vos de la fitxa tècnica i recordi'ns indicar on es troba, si la transmissió és manual o automàtica, els quilòmetres i l'estat del motor.

No dubti a indicar-nos per quina via prefereix que el contactem, tant si necessitem ampliar informació com per comunicar-li l'avaluació realitzada. El nostre temps d'espera és de 24 a 48 hores!

Si l'oferta de Desguaces Barcelona és del seu gust, ens encarregarem d'avisar el departament de grúes per a la retirada i gestionarem la documentació necessària perquè no hagi de preocupar-se de res.

Què aporta més valor a la taxació d'un cotxe?

Molts propietaris es posen en contacte amb nosaltres preguntant quins són els factors que tenen més pes i afecten la quantitat a rebre pel seu vehicle. Per establir el valor de taxació del seu automòbil, els nostres experts analitzen el seu estat de conservació i mecànica, tenint en compte una sèrie de factors entre els quals cal destacar:

 • Any de matriculació: Fins als cinc anys d'antiguitat, el cotxe serà més valorat. Com més recent sigui el model, més possibilitats de rendibilitzar-lo, ja que els seus components seran més aprofitables, especialment aquells que tenen una vida útil limitada o que afecten la tecnologia implementada.
 • Cura del vehicle: L'estat en què es trobi és determinant a l'hora de tasar-lo, des del seu aspecte exterior i interior fins al fet d'haver passat totes les revisions necessàries en serveis oficials.
 • Extres i altres dades d'interès: Qualsevol informació que pugui aportar sobre els components que hagin estat reemplaçats o els extres afegits al cotxe pot ser decisiu a l'hora de rebre la millor oferta.

Busca una manera ràpida i senzilla d'enviar les imatges del sinistre a Desguaces Barcelona? Us esperem per WhatsApp!