Serveis de Desballestament

A Desguaces Barcelona li oferim la millor valoració per al seu vehicle fora d'ús sempre que no superi la dècada des de la seva data de primera matriculació. Pressupost sense compromís de manera ràpida i senzilla en menys de 48 hores.

Quins vehicles poden accedir a aquest servei?

> Si tenen menys de deu anys d'antiguitat, tots els cotxes, furgonetes, tot terrenys, vehicles comercials o camions de fins a 3.500 kg:

  • Automòbils accidentats o declarats sinistres.
  • Que han patit inundació o estan parcialment cremats.
  • Avariats, amb problemes mecànics o el motor trencat.

> Si tenen més de deu anys però són:

  • Vehicles d'alta gamma.
  • Autobusos, vehicles pesants o camions de més de 3.500 kg.

El servei de taxacions està disponible per a qualsevol vehicle (*) dins la comunitat autònoma de Catalunya. Per poder realitzar una valoració ràpida i precisa del seu automòbil ha d'emplenar el formulari que apareix a continuació. També pot fer-nos arribar la informació, juntament amb unes fotografies del vehicle, per correu electrònic o al WhatsApp:

Formulari de Taxacions

He llegit i accepto la Política de Privacitat

En un termini de 24 a 48 hores, el nostre equip de taxadors contactarà amb vostè per informar de la valoració i l'import que podem oferir pel vehicle així com del procés de pagament, temps de retirada i tramitació de la documentació.

(*) No treballem amb motocicletes ni ciclomotors, així com tampoc gestionem recollida i baixa d'automòbils prèviament desballestats. Per conèixer més sobre la nostra política de reciclatge i medi ambient, continuï navegant per la web.

Quines característiques aporten més valor a un cotxe de taxació?

Molts titulars contacten amb nosaltres preguntant quines dades aporten més valor a la taxació un cotxe sinistrat. Algunes de les característiques més destacables a l'hora de taxar un vehicle sinistrat o avariat per desballestament són:

  • Any de matriculació: com més recent sigui el model, més valor se li atorga doncs els seus components seran més aprofitables ja que els elements de l'automòbil tenen una vida útil limitada.
  • Marca: tot i que dependrà de l'estat, els vehicles de gamma més alta o de marques amb més prestigi (BMW, Mercedes Benz, Audi ...) solen tenir una valoració més alta.
  • Estat general del vehicle: les condicions en què es trobi són determinants a l'hora de fer la valoració. Per avaluar aquest punt, ens cal fotografies que ens permetin apreciar l'estat exterior i interior del mateix.
  • Extres i dades d'interès: qualsevol informació que pugui aportar sobre peces que han estat reemplaçades o extres amb què compte el vehicle que no puguin ser apreciades per mitjà de les fotografies seran ben rebudes. No dubti a afegir en comentaris tot allò que consideri que pot ser d'interès.