ES - CAT
Serveis de Desballestament

Contacti amb Desballestaments Barcelona

Desballestaments Barcelona posa a la seva disposició totes les vies de contacte possibles perquè pugui disposar còmodament dels nostres serveis de desballestament sense necessitat de desplaçar-se a les nostres oficines o magatzems, al Centre Autoritzat de Tractament de Vehicles (CATV), ni a la Prefectura Provincial de Trànsit.

Métodes de contacte

RECORDEU! A Desguaces Barcelona no oferim la venda de peces de segona mà Li agradaria adquirir una peça de desguàs per al seu vehicle? Accedeixi a la nostra plataforma en línia www.rodesrecambios.es i compri la peça de recanvi que necessita.

Formulari de Contacte de Desballestaments Barcelona

* Els camps marcats son obligatoris

* Els camps marcats son obligatoris

Mètodes de contacte segons el servei

Tot i que pot accedir a qualsevol dels nostres serveis per totes les vies de comunicació que disposem, a continuació, li oferim un llistat de recomanacions en funció de la gestió que vulgui adquirir.

  • Baixa o valoració
  • Venda de peces de recanvi
  • Consulta general: Per a qualsevol consulta en general, també posem a la seva disposició el nostre formulari web perquè pugui tenir comunicació amb nosaltres qualsevol dia i a qualsevol horari. Recepció de sol·licituds 24 hores.

A punt per gaudir dels nostres serveis de desballestament? Ompli el nostre formulari de contacte i li respondrem aviat. Estem aquí per ajudar-lo!