Serveis de Desballestament

Contacte amb Desguaces Barcelona

Desguaces Barcelona posa a la seva disposició totes les vies possibles perquè pugui disposar còmodament dels nostres serveis de desballestament sense necessitat de desplaçar-se a les nostres oficines o magatzems, al Centre Autoritzat de Tractament de Vehicles (CATV), ni a la direcció provincial de Trànsit. També estem a la seva disposició per resoldre qualsevol dubte relacionat amb els passos a seguir o tràmits a realitzar per accedir a qualsevol dels nostres serveis.

A més, posem a la seva disposició altres vies, clàssiques i modernes per a la seva comunicació: disposem de WhatsApp perquè ens enviïn fotografies dels vehicles de taxació o documentacions, així com també un fax virtual per donar facilitats a aquells clients als que els resulti més còmode l'enviament de documentació mitjançant aquesta via: 93 275 80 49.

Per sol•licitar recanvis, l'ideal és que ens truqui al telèfon fix que està indicat a dalt, ja que li permet comunicar-se de forma directa amb els nostres assessors i comercials del magatzem de peces: professionals del sector que poden trobar una solució a la seva mida.

No obstant això, per a qualsevol consulta en general, també posem a la seva disposició el nostre formulari web de manera que pugui tenir comunicació amb nosaltres qualsevol dia i en qualsevol horari. Recepció de sol•licituds 24 hores.

Formulari de Contacte de Desguaces Barcelona

He llegit i accepto la Política de Privacitat