ES - CAT
Serveis de Desballestament

Desballestaments Barcelona! Sobre nosaltres i la nostra experiència!

Està buscant una empresa de confiança per gestionar el seu vehicle en el desballestament? Benvingut a Desballestament Barcelona! Comptem amb una àmplia experiència en el sector del desballestament, oferint els nostres serveis de baixes, avaluació i recollida del vehicle amb grua des de fa anys. Voldria saber més sobre nosaltres i com podem ajudar-lo? Descobreixi-ho a continuació!

Serveis de desguaces Barcelona

Qui som? Què podem oferir-li?

Desballestaments Barcelona és una empresa especialitzada en la gestió de vehicles per a desballestament. Oferim als nostres clients els millors serveis de retirada, baixa de vehicles amb l'emissió dels corresponents certificats, avaluació i venda de peces de recanvi. Tenim un equip de professionals que, amb una clara orientació al client, resoldran els seus dubtes i li donaran un excel·lent servei.

Sabia que des dels nostres inicis tenim un fort compromís amb el medi ambient? Gràcies a la nostra estreta col·laboració amb els desballestaments més prestigiosos de Catalunya, atenem a nombrosos clients cada dia, oferint-los la forma més ràpida i senzilla de donar de baixa el seu vehicle sense cap cost. Complim totes les normatives mediambientals vigents! Si vol saber més sobre la nostra política de reciclatge, visiteu la Secció de Descontaminació.

A més, al nostre departament de peces de recanvi, oferim productes de segona mà de la millor qualitat i amb excel·lents condicions de venda. I si necessita avaluar un vehicle sinistrat de menys de 10 anys, pot confiar en nosaltres per obtenir la màxima valoració en temps rècord.

Preparat per descobrir més sobre Desballestaments Barcelona i la seva experiència en el sector? Estem aquí per ajudar-lo a resoldre les seves necessitats de forma professional i amigable. Esperem poder treballar amb vostè aviat!

La nostra tasca: Especialistes en desballestament o CATV

Desballestaments Barcelona li ofereix fiabilitat a l'hora de donar de baixa el seu vehicle, avaluar un cotxe sinistrat o avariat, i adquirir peces de recanvi de segona mà garantides. Com realitzem cada un dels processos? Per què ha de triar-nos?

Gestionem la retirada, baixa definitiva a la DGT i el successiu procés de descontaminació de vehicles a tota la província de Barcelona, així com la comercialització i enviament de peces usades.

Després de retirar el seu vehicle, obtindrà el justificant de baixa definitiva a la DGT, així com el Certificat de Destrucció oficial. Som l'opció més completa, fiable i eficaç per accedir als serveis de desballestament sense complicacions!

Sobre el desballestament i els seus processos

¿Què es un CATV?

CATV és l'abreviació utilitzada per referir-se als Centres Autoritzats de Tractament de Vehicles, coneguts popularment com a desballestaments.

Des de la directiva europea 2000/53/CE, aquests centres han de comptar amb la homologació de la Direcció General de Medi Ambient, deixant de ser merament cementiris de vehicles. Les seves instal·lacions es van habilitar fins a complir amb els requisits necessaris per obtenir les certificacions i acreditacions marcades per la llei - en el nostre país el Reial Decret 1383/2002 - per dur a terme de manera òptima la descontaminació, el desballestament i el reciclatge dels vehicles que han arribat al final de la seva vida útil.


Sabia que fins al 95% d'un vehicle pot ser reciclat i aprofitat?