Serveis de Desballestament

Desguaces Barcelona

 Som una empresa especialista en la gestió de vehicles per a desballestament amb anys d'experiència en el sector. Oferim als nostres clients els millors serveis de desballestament: retirada, baixa de vehicles, taxacions i recanvis amb clara orientació a satisfer les expectatives de qui els sol•liciten.

A Desguaces Barcelona, tenim un fort compromís amb el medi ambient, de manera que els desguassos que estan a la nostra disposició sempre compten amb la corresponent certificació que els acredita com a centres autoritzats de tractament de vehicles (CATV), i procurem que compleixin amb les normatives mediambientals vigents. Si vol saber més sobre la nostra política de reciclatge, visiteu la Secció de Descontaminació >>

Gràcies a l'activa col•laboració que mantenim amb els desguassos més prestigiosos de Catalunya, a Desguaces Barcelona atenem una gran quantitat de clients al dia garantint-los la forma més ràpida i senzilla perquè doni de baixa el seu vehicle sense cap cost, les millors qualitats i condicions de venda en recanvis de segona mà i la màxima valoració per sinistres de menys de 10 anys en un temps rècord.

¿Què es un CATV?

CATV és l'abreviatura utilitzada per referir-se als Centres Autoritzats de Tractament coneguts popularment com desballestaments.

Des de la directiva europea 2000/53 /CE, aquests centres han de comptar amb l'homologació de la Direcció General de Medi Ambient, deixant de ser mers cementiris de vehicles. Les seves instal•lacions es van habilitar fins a complir amb els requisits necessaris per obtenir les certificacions i acreditacions marcades per la llei - al nostre país el Reial Decret 1383/2002 - per dur a terme de manera òptima la descontaminació, l'especejament i reciclatge dels vehicles que han arribat al final de la seva vida útil.

Els CATV són, per tant, instal•lacions especialment preparades per a realitzar en condicions de seguretat el tractament mediambiental dels VFU (vehicles fora d'ús).

Quan es considera ferralla un vehicle?

Un cotxe és considerat ferralla quan té més de deu anys des de la data de la primera matriculació, ja que, a causa de l'antiguitat dels seus materials, la majoria dels seus components no podran ser reutilitzats, sinó reciclats. Per aquesta raó, els vehicles matriculats fa més d'una dècada, no solen superar un procés previ de taxació.

Un cop són rebuts al CATV, aquesta classe d'automòbils són descontaminats i desballestats d'acord al que estipula la llei mediambiental vigent. Després d'això, el metall, els plàstics i altres materials bàsics són enviats a diferents plantes de reciclatge on seran processats per a la fabricació de nous objectes i estructures. Sabia que fins al 95% d'un vehicle pot ser reciclat i aprofitat?

La nostra labor: Especialistes en desballestament

Desguaces Barcelona ofereix fiabilitat a l'hora de donar de baixa el seu vehicle, taxar un cotxe sinistrat o avariat, i adquirir un recanvi de segona mà garantit.

Des de la nostra empresa gestionem la retirada, baixa definitiva a la DGT i el consecutiu procés de descontaminació  de vehicles a tot Catalunya, així com la comercialització i enviament de peces usades.

El servici de Desguaces Barcelona és possible gràcies a col•laboració que mantenim amb els millors centres autoritzats de tractament de la província i a un eficient sistema desenvolupat per un equip innovador i visionari.L'opció més completa, fiable i eficaç per accedir als serveis de desballestament sense complicacions la té en DesguacesBarcelona.es.

Si voleu saber més sobre el funcionament de la nostra empresa i els serveis que oferim, no dubti en contactar amb nosaltres, estarem encantats d'ajudar. Per això pot adreçar directament el seu dubte o consulta a la nostra Secció de Contacte >>

Testimoni dels nostres clients