ES - CAT
Serveis de Desballestament

Recanvis de desballestament

A Desguaces Barcelona comptem amb un ampli estoc de peces i recanvis per a tota classe d'automòbils, furgonetes, turismes i tot terreny. Treballem amb peces de totes les marques i models, categoritzats en:

 • Peces de desballestament

Ja sap quin tipus de recanvi triar per al seu automòbil? Aquesta varietat ens permet oferir preus molt competitius al mercat. A més, l'ús de peces de desballestament és una opció econòmica i sostenible per obtenir recanvis originals, ja que després d'un exhaustiu procés de comprovació i control de qualitat de les peces, obtenim recanvis totalment funcionals.

Si vol saber més sobre la recuperació de peces, només ha de dir-ho! Podeu accedir a la nostra secció de reciclatge, on expliquem detalladament el procés de descontaminació. No us perdeu res! Informeu-vos de tot!

Recanvis de desballestement

Recanvis procedents de desballestament

Els recanvis procedents de desballestament, i comercialitzats per Desguaces Barcelona, són revisats exhaustivament per personal expert encarregat de verificar que puguin seguir realitzant la funció per a la qual aquests elements van ser dissenyats originalment i oferir-vos garantia per ells.El que ha de saber i ningú li explica

I si, des de Desguaces Barcelona sabem que pot semblar molt complexa l'adquisició d'un recanvi per al seu vehicle, però no ho és! A continuació, li mostrem alguns consells, dades i recomanacions que ha de tenir en compte per comprar recanvis d'aquest tipus.

Consells per comprar recanvis de segona mà

En què ha de fixar-se en el moment d'adquirir peces de recanvi procedents de desballestament?

  • Nom de la peça: Informeu-vos de la denominació exacta del recanvi que necessiteu substituir per poder sol·licitar-lo per Internet i localitzar-lo més fàcilment.
  • Dades de l'automòbil: És recomanable tenir a mà la fitxa tècnica. Abans d'encarregar la peça en qüestió caldrà confirmar marca, model, versió, tipus de combustible, any de matriculació, cilindrada del motor o altres aspectes que els nostres tècnics considerin essencials per oferir-vos exactament el que necessiteu.
  • Realitzi les comprovacions oportunes: En tancar la transacció és convenient comprovar el preu, el mètode de pagament i que el recanvi sigui el correcte.
  • Intenti disposar de la referència: A l'hora de comprar qualsevol tipus de recanvi, i sempre que vulgui un procés ràpid i senzill, us recomanem tenir la referència de la peça a mà.

  Sabia que aquestes són les recomanacions principals a seguir per comprar un recanvi de desballestament? No oblideu trucar-nos i consultar cadascuna de les vostres qüestions. Estem aquí per assessorar-vos!

Garanties dels recanvis de desballestament

Té dubtes o vol comprar un recanvi a la nostra botiga? A la nostra tenda resoldrà qualsevol dubte relacionat amb:

 • La garantia dels productes.
 • Els terminis de lliurament.

Distribuïm productes a tota Catalunya i la resta d'Espanya, fent arribar la peça que necessita al lloc que ens indiqui. I a més... presentem facilitats de pagament i diferents mètodes d'abonament a la seva disposició!


Compreu el recanvi que busca per al seu vehicle! L'esperem a la nostra tenda online per poder oferir-li un servei just i de qualitat, a tan sols un clic seu.